Snel afvallen: zo is het mij gelukt

Toen ik het Mentale Dieet Plan ontdekte had ik al vele diëten achter de rug: Groene Kruis, Weight Watchers, Montignac, noem ze maar op. Die laatste vond ik geweldig. Bij welk dieet hoef je niet op vet te letten (hoewel alles met mate, i.t.t. wat velen van Montignac dachten), mag je zoveel eten als je wilt en mag je zelfs sauzen op basis van slagroom en met mate rode wijn? In het begin viel ik ook prima af met Montignac, maar toen ik niet meer afviel en gelijk weer normaal ging eten (dom, dom, dom) kwam ik in een maand 6,5 kg bij (terwijl ik 10 kg was afgevallen)! Het bekende jojo-effect.
Nee, dan geef mij het Mentale dieet plan maar: hiermee ben ik blijvend bijna 20 kg afgevallen. Ik wilde vlug afslanken en zocht daar een dieet voor. Via via kwam ik deze methode tegen. Het is eigenlijk geen dieet te noemen, want ik beschouw normaal een dieet iets waarbij je weinig mag eten (ook al is dat officieel misschien niet zo).  En bij deze methode mag je zoveel eten als je wilt, dus je leidt geen honger.
Het bijzonder is dat je bij deze methode mentale begeleiding krijgt van Katja Callens, want vermageren zit, net als stoppen met roken, allemaal tussen je oren. Waardoor deze methode verder zo goed werkt, is doordat ze je stofwisseling voor de gek houdt en daardoor blijf je afvallen.
Met deze methode kun je echt snel afslanken in een week (ik viel de eerste 11 dagen 3,5 kg af, maar er zijn nog betere resultaten behaald), vooral als je de Turbofase (duurt 11 dagen) ook volgt. Ik vond die best wel pittig, maar het resultaat was ernaar en daarna was het heel goed vol te houden. Je hoeft geen honger te hebben en je kunt echt lekker eten.
Mensen met overgewicht hebben geregeld ook te kampen met fysieke problemen. Is dit het geval, kijk dan eens op fysio-baarn.com en ontdek hoe je met fysieke ongemakken geholpen kunt worden.
Met afvallen alleen kom je er natuurlijk niet en het is dan ook zaak om jezelf een gezonde levensstijl aan te meten, zodat je uiteindelijk niet meer terugvalt in dat oude patroon en dus de kilo’s er geleidelijk aan weer bij ziet komen. Kijk hiervoor bijvoorbeeld op internetwinkelen: dé website voor al uw gezondheids- en verzorgingsproducten!

Maak deze permalink favoriet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *