Afslanken met slankbrood?

Ik kwam onlangs een artikel tegen met het nieuwste afslankbrood, slankbrood. dit brood zou het afvalproces moeten bevorderen.
Ik citeer: “Slankbrood wordt gemaakt van een bijzonder oergraan. Dit oergraan geeft het lichaam in plaatst van ‘snelle energie’ juist ‘langdurige energie’. Na het eten van het Slankbrood wordt deze langdurige energie geleidelijk en gedurende lange tijd (meerdere uren) beetje voor beetje afgegeven aan het bloed. Door het langzaam afgeven van deze energie wordt niet alleen de behoefte aan zoetigheid verminderd, maar ook de vorming van vet in het lichaam.
Eet 1 dag normaal zoals je gewend bent en eet in plaats van gewoon brood het Slankbrood. Maak van de volgende dag een Slankbrood dag. Je zult merken dat je hierdoor nog sneller gaat afvallen. Het extra snel afvalprogramma mag je niet langer volgen dan maximaal 6 weken.”

Wil je vlug afvallen, dan zou dit misschien helpen, maar ik heb geen idee. Ik heb altijd koolhydraatarm brood gegeten van de AH. Dat bevat 5 koolhydraten per snee, dit 7, dat valt dus ook mee. Volgens de fabrikant is dit brood echter veel gezonder.
Als iemand ervaringen hiermee heeft, hoor ik dit graag.

Maak deze permalink favoriet.

4 reacties op Afslanken met slankbrood?

 1. christina schrijft:

  Hoi Jolanda,
  Ik gebruik ook slankbrood en ben hartstikke afgevallen zonder echt het idee te hebben op dieet te zijn en ik voel me fit! wat ik weet van Slankbrood is dat de oergraan in Nederland is geintroduceerd en dit gebruikt wordt in Slankbrood. Dit is een graan wat je lichaam erg goed herkent waardoor het zoveel gezonde ingrediƫnten afgeeft, lichaams eiwitten, vitaminen en mineralen maar met name de vele goede vezels in het brood maakt dat je afvalt!
  Koolhydraat arm brood is bewerkt brood maar natuurlijk zegt de fabrikant dat dit beter is haha
  Ik raad het zeker aan!

  groetjes Christina

  • alie dekema schrijft:

   hallo Christina.
   las dat je al behoorlijk bent afgevallen met slankbrood
   kun je mij misschien een menu sturen hoe jij het doet??
   ene ik las over slankbrood dag hoevaak mag je dat doen ene die ander dagen ??
   misschien kun jij me helpen
   alvast bedankt

   groetjes

 2. monique schrijft:

  Ik heb bij de bakker een paar afslankbroden besteld.
  Want de verkoop van het brood loopt bij de bakker als een trein.
  Nu heb ik een vraag.
  Als je dus 1 dag gewoon eet,moet je dan de rest van de week slankbrooddagen houden?
  Of zijn er eventueel nog andere recepten met afslank brood?
  Ik moet zo wie zo 10a15 kilo afvallen.

  groetjes monique

  • landa schrijft:

   Hoi Monique,

   De dag dat je normaal eet, moet je wel slankbrood eten in plaats van normaal brood. De dag erna wordt dan een slankbrooddag.
   Als je echt snel wilt afvallen, raad ik je het Mentale Dieetplan aan
   Wil je super gezond afvallen en be je ook bereid te bewegen, dan kan ik jet het programma van Jesse van harte aanbevelen.
   Bij beide programma’s kun je het slankbrood prima gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *