Snel afvallen in een week

Het merendeel van de afvallers wil snel afvallen in een week en het liefst zoveel mogelijk. 10 kg kwijt in een week is natuurlijk teveel van het goede, maar de meeste mensen die willen afslanken willen 10 kg verliezen.

Uit onderzoek blijkt dat de meeste mensen graag 10 kilo kwijt willen raken in een maand. Daarmee is 10 kilo het meest favoriete afvalgewicht. Ik moest een kilo of twintig kwijt, dus behoorde tot de groep die dit in twee maanden wenste te halen. Uiteindelijk duurde het iets langer, maar dat was natuurlijk niet erg.
Van de grote mensen die (vlug) willen vermageren lukt het uiteindelijk maar weinig mensen  om te starten met vermageren of afvallen. De meeste mensen weten niet waar ze moeten beginnen en kennen zeker niet de juiste stappen  om hun overgewicht blijvend kwijt te raken en weer fit en gezond te worden. Ze zien er erg tegen op, terwijl het eigenlijk helemaal niet zo moeilijk is, mits je maar de goede begeleiding krijgt (dus leert hoe het moet en geholpen wordt om het vol te houden), want afvallen zit gewoon tussen je oren. Je hoeft er zeker geen maanden voor af te zien. Je kunt zelfs verrassend snel afvallen, zelfs binnen een maand.

De meeste mensen die snel willen afslanken willen dit voor een bepaald doel: een paar weken voor een bruiloft, vakantie of een andere situatie waarvoor iemand er op zijn best uit wil zien. Maar als ze dan moeten starten zien er erg tegen op bijv. te gaan sporten e beginnen er niet eens aan.

Maar het hoeft helemaal niet zo te zijn. Het is goed mogelijk om 10 kilo in 4 tot 6 weken af te vallen, maar je moet zeker anders gaan denken en anders gaan leven, voor niets gaat immers de zon op. Lees hier verder hoe ik uiteindelijk bijna 20 kg afviel.

Gezond eten vormt natuurlijk altijd de basis voor afvallen. Kijk hier voor gezonde pasta recepten.

Maak deze permalink favoriet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *