Snel je buikje weg

Verreweg de meeste mensen die willen afvallen willen van hun buikvet af. Of het nu mannen zijn, waar langzaam maar zeker een buikje is ontstaan, of vrouwen, die vooral vaak na de zwangerschap opeens geconfronteerd worden met een ongewenst buikje.
Of je dit buikje nu kwijt wilt of dat je misschien zelfs een six-pack wilt, alleen met diëten bereik je dit niet.
Vaak wordt gedacht dat je door buikspieroefeningen te doen plaatselijk, dus op je buik, kunt  afvallen. Dat is echter een fabeltje. Door buikspiertrainingen wordt je buik uiteraard wel strakker, maar je verbrandt er geen plaatselijk vet.
Sterker nog, en je gelooft dit misschien niet, het is mogelijk dat je door te sporten vet opslaat in plaats van dat je vet verbrandt! Je moet dus heel goed uitkijken dat je de juiste oefeningen doet.
Inmiddels al weer een tijd geleden kwam ik de Kettlebell training van Jesse tegen. Het verbaast me dat dit nog altijd de enige Kettlebel training is die je via Internet kunt bestellen, want het is een zeer effectieve training om snel af te vallen op je buik (en uiteraard om een totaal strak lichaam te krijgen.

Inmiddels is deze methode razend polulair. Lance Armstrong en andere beroemdheden komen met deze methode weer in vorm. In Nederland heeft Jesse regelmatig de publiciteit gehaald met deze revolutionaire methode.

Zijn er ook nadelen aan de Kettlebell workout? Jazeker, je hebt een beetje plaats nodig om met de Kettlebell te kunnen zwaaien, maar voor de rest is het de ideale workout die je perfect thuis kunt doen.

Meer weten over de Kettelbell Workout? Neem dan hier vrijblijvend een kijkje.

Maak deze permalink favoriet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *